Maksuton webinaari 27.9.2023:

Miten kiinteistönhoitoalan liiketoiminnasta kehitetään tuloksekkaampaa?

Kiinteistönhoitoalan yritysten kannattavuuteen ja kasvuun liittyy monenlaisia haasteita, joita pitää kyetä sekä priorisoimaan että ratkaisemaan mahdollisimman hallitusti.
Kun tietoa tulee monesta paikasta, osaamisia on erilaisia ja ollaan tekemisissä satojen tai jopa tuhansien kotien asukkaiden kanssa – hallinnan tunne on kriittisen tärkeää jotta stressitaso ei karkaa yrittäjällä lapasesta.

Tässä webinaarissa keskitymme siihen, miten tietoa, resursseja ja kustannuksia voidaan hallita paremmin ja kiinteistönhoitoalan yrityksen liiketoiminnasta saadaan kannattavampaa.

Käymme läpi mm. seuraavia aiheita:

Kannattavuuden ja kasvun haasteet kiinteistönhoitoalalla? Eri kokoisissa yrityksissä haasteet ovat erilaisia. Mitä kasvun kannalta oleellisia eroja on 0,2-0,5 miljoonaa, 0,5-1 miljoonaa tai 1-2 miljoonaa euroa vaihtavalla yrityksellä?

Mihin asioihin kannatta erityisesti keskittyä eri kokoluokissa? Keskustelemme mihin asioihin tietyssä kokoluokassa olevan kiinteistönhoitoalan yrityksen kannattaa keskittyä jotta toiminta olisi jatkossa helpompaa.

Minkälaisia haasteita ohjelmistoilla voidaan ratkaista? Ohjelmistoilla voidaan helpottaa monien eri haasteiden ratkaisemista ja vähentää ns. ”turhaa työtä” johon käytetään toistuvasti aikaa silloin kun kaikki tekeminen on excelissä ja paperilla.

Webinaari järjestetään:

ke 27.09.2023 15:00

Webinaari on osa Firasorin webinaarisarjaa, jonka tavoitteena on auttaa kiinteistönhuoltoalan yrityksiä menestymään ja kehittämään omaa liiketoimintaansa.

Webinaarissa on vieraana Jarno Juhala, joka on ollut kehittämässä mm. Kiinteistöhoito Juhala Oy:n toimintaa. Webinaaria isännöi Matti Perkkiö Easoftilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä webinaariin!

Jos et ehdi paikalle livenä, ei hätää! Lähetämme tallenteen webinaarista kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Tietosuojaseloste*
Uutiskirje
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
ke 27.09.2023 15:00

Webinaarissa puhujina:

Matti Perkkiö

Easoft Group

Jarno Juhala

Easoft Firasor

Ilmoittautuminen ja osallistuminen on maksutonta. Lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille, joten ei hätää vaikka et pääsisi mukaan livenä – voit katsoa tallenteen kun se sinulle sopii. Saat linkin webinaarin livelähetykseen ennen webinaarilähetystä!