Kokemuksia Firasorista

Mitä asiakkaat ovat meistä sanoneet?

Lue, mitä mieltä asiakkaat ovat Firasorin käytöstä olleet.

Firasor on toimintamme runko, joka nivoo yhteen lähes kaikki toimintamme osa-alueet. Firasor on uudistuva, kehityshaluinen ja ketterä järjestelmä. Mikä parasta, se vastaa todella asiakkaan toiveisiin.

Valitsimme Firasorin, koska tarvitsimme toiminnanohjaukseen yhteistyökumppanin jolla on halu ja kyky kehittyä kanssamme. Suosittelen Firasoria yrityksille, jotka etsivät aktiivisesti tukena toimivaa yhteistyökumppania.

Jarno Juhala, Kiinteistöhuolto Juhala Oy

Meille Firasorissa tärkeintä on monipuolisuus. Järjestelmä tarjoaa toimivat työkalut tarjous- ja sopimusvaiheeseen sekä lisätöiden laskutukseen. Lisäksi palvelun kautta asiakkuuksiin saa kattavan näkymän.  

Firasor vastaa joustavasti ohjelmiston toimintoihin ja rajapintoihin liittyviin tarpeisiimme. Palvelun ylläpito toimii hyvin.

Mikko Jurvelin, Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Koko Taloturvan toiminnan sydän on Firasor. Sen avulla kaikki työntekijät tekevät työnsä ja raportoivat tekemänsä työn pelkästään käyttämällä ohjelmaa.

Näin koko firman toiminta pyörii yhdellä ohjelmalla. Ilman Firasoria työni olisi lähes mahdotonta, tai ainakin sen tekemiseen tarvittaisiin monta ukkoa lisää.

Tuotantojohtaja Pekka Nikki, Taloturva Oy

Lataa maksuton tietopaketti:

Maksuton opas kiinteistöhuollon toiminnan­ohjaukseen

Koostimme tietopaketin siitä, miten toiminnanohjausjärjestelmä auttaa tehostamaan kiinteistöhuollon liiketoimintaasi.

Saammeko kertoa lisää Firasorista?

30 minuutin maksuttomassa etäpalaverissa selvitämme tarpeenne ja esittelemme Firasorin keskeiset ominaisuudet.