Toiminnanohjausjärjestelmä auttaa menestymään

7.10.2021 | Blogi

Kiinteistöhuollon kuormituskalenteri

Etusivu > Blogi > Toiminnanohjausjärjestelmä auttaa menestymään  •  Kirjoittanut Easoft Firasor Oy

Firasor sai toiminnanohjausjärjestelmän kehittämiseen vahvaa osaamista suoraan kentältä

Firasor Oy:n yhden suurimman asiakkaan, Taloturva Group Oy:n, perustaja ja osakas Juhana Kilpeläinen aloitti Firasor-konsernin johtajana elokuussa 2021. Taloturva on ollut erittäin aktiivisesti mukana kehittämässä Firasor-toiminnanohjausjärjestelmää jo vuodesta 2013. Yhtiön osakkaaksi Taloturva liittyi vuonna 2017. 

“Minulle on suuri kunnia päästä johtamaan yhtä Suomen kehittyneimmistä toiminnanohjaukseen erikoistuneista softafirmoista. Toiminnanohjausjärjestelmien kehittäminen on ollut erittäin keskeistä, kun olemme rakentaneet yritystä ja luoneet kasvua. Kasvoimme viidessä vuodessa kahden hengen yrityksestä yli 200 henkilön yritykseksi. Tuossa vauhdissa firman pyörittäminen olisi ollut täysin mahdotonta ilman toiminnanohjausjärjestelmää. Sen ansiosta pystyimme luomaan vakiintuneet käytännöt toiminnanohjaukseen, ja näin meillä oli aikaa keskittyä kasvun rakentamiseen. Toiminnanohjausjärjestelmällä on siis ollut keskeinen rooli yrityksemme kasvussa.” – Juhana Kilpeläinen

Menestyneitä ja nopeasti kasvaneita yrityksiä yhdistää aktiivinen työ toiminnanohjausjärjestelmien parissa

Juhanan kokemuksen mukaan monia menestyneitä ja kasvaneita yrityksiä yhdistää aktiivinen työ toiminnanohjausjärjestelmien parissa. Kun toiminnanohjaukseen on hyvä ohjelma, yrittäjillä jää aikaa keskittyä yrityksen kasvattamiseen, kannattavuuden parantamiseen ja henkilöstön johtamiseen. Tämän seurauksena liiketoiminnan laatu paranee ja maaperä on otollinen kasvulle. Toiminnanohjausjärjestelmä integroi liiketoimintaprosessit ja vakioi toimintamallit. Sen ansiosta myös uuden työntekijän perehdyttäminen on nopeaa, ja tuloksia saadaan nopeasti. 

Toiminnanohjausjärjestelmän pitää taipua asiakkaan tarpeisiin eikä toisinpäin

Firasor-toiminnanohjausjärjestelmän ideana on alusta asti ollut joustavuus niin, että se taipuu asiakkaiden liiketoimintaprosesseihin ja -malleihin. Näin järjestelmä aidosti palvelee ja lisää öljyä rattaisiin eikä synnytä kitkaa. Vuosien saatossa Firasoriin on toki rakentunut parhaita käytäntöjä toiminnanohjaukseen. Siksi Firasorin asiakkaat ottavat monesti ison kehitysaskeleen liiketoiminnan ohjauksessa ottaessaan uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön.

Toiminnanohjausjärjestelmä on yksi yrityksen tärkeimmistä investoinneista

Toiminnanohjausjärjestelmän hankintaan kannattaa varata riittävästi aikaa ja ennen kaikkea valita osaava kumppani. Järjestelmän hankinta on yksi yrityksen tärkeimpiä investointeja. Juhana suosittelee selvittämään, miten hyvin toimittaja tuntee juuri teidän liiketoimintanne. Toiminnanohjausärjestelmän toimittajasta tulee yrityksen aktiivinen kumppani, ja mitä paremmin toimittaja ja asiakasyritys puhuvat samaa kieltä, sitä parempia tuloksia saavutetaan.

Minkälainen toiminnanohjausjärjestelmä teille olisi sopiva? 

Varaa demo, niin selvitetään! https://www.firasor.fi/varaa-demo/

Kirjoittaja: Easoft Firasor Oy