Toiminnanohjausjärjestelmä auttaa menestymään

7.10.2021 | Blogi

Kiinteistöhuollon kuormituskalenteri

Etusivu > Blogi > Toiminnanohjausjärjestelmä auttaa menestymään  •  Kirjoittanut Easoft Firasor Oy

Firasor sai toiminnanohjausjärjestelmä kehittämiseen vahvaa osaamista suoraan kentältä

Firasor Oy:n yhden suurimman asiakkaan, Taloturva Group Oy:n perustaja ja osakas Juhana Kilpeläinen, aloitti firasor konsernin johtajana elokuun alussa. Taloturva on ollut erittäin aktiivisesti mukana kehittämässä firasor toiminnanohjausjärjestelmä jo vuodesta 2013 ja he liittyivät mukaan yhtiön osakkaiksi vuonna 2017. 

Voit tutustua Taloturva:an tämän linkin takaa: https://taloturva.fi/

“Minulle on suuri kunnia päästä johtamaan yhtä Suomen kehittyneimmistä toiminnanohjaukseen erikoistuneista softa firmoista. Minulle toiminnanohjausjärjestelmien kehittäminen on ollut erittäin keskeisessä roolissa kun olemme rakentaneet yritystä ja luoneet kasvua. Kasvoimme viidessä vuodessa kahden hengen yrityksestä yli 200 henkilön yritykseksi. Tuossa vauhdissa firman pyörittäminen olisi ollut täysin mahdotonta ilman toiminnanohjausjärjestelmää. Sen ansiosta pystyimme luomaan vakiintuneet käytännöt toiminnanohjaukseen ja näin meillä oli aikaa keskittyä kasvun rakentamiseen. Toiminnanohjausjärjestelmällä on siis ollut keskeinen rooli meidän kasvussa” – Juhana Kilpeläinen

Menestyneitä ja nopeasti kasvaneita yrityksiä yhdistää aktiivinen työ toiminnanohjausjärjestelmien kanssa

Juhanan kokemuksen mukaan monia menestyneitä ja kasvaneita yrityksiä yhdistää aktiivinen työ toiminnanohjausjärjestelmien parissa. Kun toiminnanohjaukseen on hyvä ohjelma, jää yrittäjillä aikaa keskittyä firman kasvattamiseen, kannattavuuden parantamiseen ja henkilöstön johtamiseen. Tämän seurauksena liiketoiminnan laatu paranee ja maaperä on otollinen kasvulle. Toiminnanohjausjärjestelmä integroi liiketoimintaprosessit, vakioi toimintamallit ja sen ansiosta myös uuden työntekijän perehdyttäminen on nopeaa ja tuloksia saadaan nopeasti. 

Toiminnanohjausjärjestelmän pitää taipua teidän tarpeisiin eikä toisinpäin

Firasor toiminnanohjausjärjestelmän ideana on alusta asti ollut, että se rakennetaan niin joustavaksi, että se taipuu asiakkaiden liiketoimintaprosesseihin ja malleihin. Näin se aidosti palvelee ja lisää öljyä rattaisiin eikä synnytä kitkaa. Vuosien saatossa Firasoriin on toki rakentunut parhaita käytäntöjä toiminnanohjaukseen ja näin meidän uudet asiakkaat ottavat monesti myös ison kehitysaskeleen liiketoiminnan ohjauksessa samalla kun ottavat uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön.

Toiminnanohjausjärjestelmä on yksi yrityksen tärkeimmistä investoinneista

Toiminnanohjausjärjestelmän hankintaan kannattaa varata riittävästi aikaa ja ennen kaikkea valita osaava kumppani. Järjestelmän hankinta on yksi yrityksen tärkeimpiä investointeja. Juhana suosittelee selvittämään miten hyvin toimittaja tuntee juuri teidän liiketoimintanne. Toiminnanohjausärjestelmän toimittajasta tulee teille aktiivinen kumppani ja mitä paremmin puhutte samaa kieltä, sitä parempia tuloksia saavutetaan.

Minkälainen toiminnanohjausjärjestelmä teille olisi sopiva? 

Varaa demo niin selvitetään! https://www.firasor.fi/varaa-demo/

Kirjoittaja: Easoft Firasor Oy