Firasorille vahva tuki kasvuun – Firasor osaksi Easoftia

1.6.2022 | Blogi

Easoft Group Jukka Vasalampi ja Jarkko Kähkönen, Firasor

Etusivu > Blogi > Firasorille vahva tuki kasvuun – Firasor osaksi Easoftia  •  Kirjoittanut Easoft Firasor Oy

Kuvassa Easoft Groupin toimitusjohtaja Jukka Vasalampi ja Firasorin toimitusjohtaja Jarkko Kähkönen kättelevät kauppojen jälkeen.

Firasorin liiketoiminnasta tulee osa Easoft-konsernia 1.6.2022 alkaen. Perustetun Easoft Firasor Oy:n vetäjäksi on valittu Firasorin toimitusjohtaja Jarkko Kähkönen. Koko Firasorin henkilöstö siirtyy uuteen yhtiöön.

Liiketoimintakauppa ei vaikuta Firasorin nykyiseen toimintaan eikä tuotenimeen

Easoft on vuonna 2013 perustettu vakavarainen rakennusalan toiminnanohjaus- ja dokumentointiohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Konsernin emoyhtiönä toimii Easoft Group Oy. Tytäryhtiöitä ovat Easoft Oy, Easoft Docs Oy, Affärssystem EAS AB, Easoft KodinPro Oy ja Easoft Firasor Oy.

Easoftin missiona on tuottaa kannattavampaa liiketoimintaa rakennusalalla ja visiona olla Pohjoismaiden halutuin liiketoiminnan kehittäjä ohjelmistojen avulla vuoteen 2030 mennessä.

Firasorin toimitusjohtaja Jarkko Kähkönen kommentoi kauppaa seuraavasti:

“Olemme onnistuneet edeltävinä vuosina edistämään merkittävästi kiinteistöhuoltoalan digitalisaatiota kehittämällä yhdessä asiakkaidemme kanssa Firasor-ohjelmistoamme. Kaupan myötä vahvistamme asemaamme markkinoilla entisestään. Easoftin osaaminen ja kokemus ohjelmistoalalla teki vaikutuksen meihin. Olemme erittäin innoissamme, kun voimme yhdessä Easoftin kanssa jatkaa missiotamme – tuottaa markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen kiinteistöhuolto- ja isännöintialan asiakkaillemme.”

Easoft Groupin toimitusjohtaja Jukka Vasalampi kommentoi kauppaa tuoreeltaan:

“Firasor on kasvava liiketoiminta kiinteistöhuollon ja isännöinnin toimialalla. Yrityskaupan avulla Easoft pystyy kasvattamaan toimintaansa uudelle toimialalle. Olemme erittäin innoissamme, kun pääsemme koko Easoft-konsernin voimin tukemaan Firasorin tiimiä Firasor-ohjelmiston ja -palvelun kehityksessä.”

Lisätietoja: Jarkko Kähkönen, jarkko.kahkonen@firasor.fi, 040 700 1061

Kirjoittaja: Easoft Firasor Oy