Firasor Oy:n kasvu kiihtyy

19.1.2022 | Blogi

Kiinteistöhuollon toiminnanohjausjärjestelmä huollon hallinta

Etusivu > Blogi > Firasor Oy:n kasvu kiihtyy  •  Kirjoittanut Easoft Firasor Oy

Firasor on nopeiten kasvava kiinteistöhuoltoalan toiminnanohjausjärjestelmä

Firasor kiinteistöhuoltoalan toiminnanohjausjärjestelmän rakentaminen aloitettiin 2000-luvun alussa keski-suomalaiselle kiinteistöhuoltoalan yritykselle. Yhteistä matkaa kuljettiin pitkälle toista vuosikymmentä ennen kuin syntyi idea, että tälle voisi olla tarvetta myös muilla alan toimijoilla. Vuonna 2018 ohjelma liitettiin osaksi Firasor Oy:tä ja sen aktiivinen myynti aloitettiin. Saimme heti alkuvaiheessa mukaan muutaman ison toimijan, jonka kanssa ryhdyimme ohjelmaa kehittämään.

Miksi Firasor ERP sitten kasvaa nopeiten?

ERP:n tehtävä on tehostaa ja helpottaa liiketoiminnan ohjausta. Mitä laajempi osa liiketoiminnan ohjauksesta saadaan sähköiseksi, sitä suuremmat ovat tehostuksen kautta tulevat hyödyt. Alkuvaiheen kehitystyön ansiosta, Firasorista on kasvanut laajin ja kattavin toiminnanohjausjärjestelmä kiinteistöhuoltoon ja sen avulla voidaan lähes koko liiketoiminnan ohjaus voidaan siirtää sähköiseksi ja tehostumishyödyt ovat tarjolla olevista ratkaisuista parhaat. Tämä on huomattu myös asiakaskentässä ja sen seurauksena meistä on tullut alan nopeiten kasvava toiminnanohjausjärjestelmätoimittaja.

Miltä näyttää tulevaisuus?

Meillä on paras toiminnanohjausjärjestelmä kiinteistöhuoltoon ja tavoitteena on säilyttää tämä asema myös tulevaisuudessa. Siinä onnistuminen vaatii aktiivista kehitystyötä tiimimme ja asiakkaidemme kanssa joka päivä. Mitä enemmän meille tulee asiakkaita, sitä paremman järjestelmän voimme rakentaa.

Varaa demo

Jos mietit voisiko Firasor sopia myös teille, käy varaamassa demo alla olevasta linkistä:

www.firasor.fi/varaa-demo/

Terveisin

Myyntijohtaja Sami Hänninen

Firasor Oy

Kirjoittaja: Easoft Firasor Oy