Firasor Oy:n kasvu kiihtyy

19.1.2022 | Blogi

Kiinteistöhuollon toiminnanohjausjärjestelmä huollon hallinta

Etusivu > Blogi > Firasor Oy:n kasvu kiihtyy  •  Kirjoittanut Easoft Firasor Oy

Firasor on nopeiten kasvava kiinteistöhuoltoalan toiminnanohjausjärjestelmä

Firasor-toiminnanohjausjärjestelmän rakentaminen aloitettiin 2000-luvun alussa, kun keskisuomalaisen kiinteistöhuoltoalan yritys tarvitsi toiminnanohjausjärjestelmää. Yhteistä matkaa kuljettiin pitkälle toista vuosikymmentä, kunnes syntyi ajatus järjestelmän tarjoamisesta myös muille alan toimijoille. Vuonna 2018 järjestelmä liitettiin osaksi Firasor Oy:tä, ja sen aktiivinen myynti aloitettiin. Saimme heti alkuvaiheessa mukaan muutaman ison toimijan, jonka kanssa ohjelmaa ryhdyttiin kehittämään.

Miksi Firasor ERP sitten kasvaa nopeiten?

ERP:n tehtävä on tehostaa ja helpottaa liiketoiminnan ohjausta. Mitä laajempi osa liiketoiminnan ohjauksesta saadaan sähköiseksi, sitä suuremmat ovat tehostuksen kautta tulevat hyödyt. Alkuvaiheen kehitystyön ansiosta Firasorista on kasvanut laajin ja kattavin toiminnanohjausjärjestelmä kiinteistöhuoltoon.

Järjestelmän avulla lähes koko liiketoiminnan ohjaus voidaan siirtää sähköiseksi, ja tehostumisen tuomat hyödyt ovat tarjolla olevista ratkaisuista parhaat. Koska asiakaskenttäkin on huomannut sen, Firasorista on tullut alan nopeiten kasvava toiminnanohjausjärjestelmätoimittaja.

Miltä näyttää tulevaisuus?

Nyt Firasorilla on paras toiminnanohjausjärjestelmä kiinteistöhuoltoon, ja tavoitteena on säilyttää tämä asema myös tulevaisuudessa. Siinä onnistuminen vaatii aktiivista kehitystyötä tiimimme ja asiakkaidemme kanssa joka päivä. Mitä enemmän meillä on asiakkaita, sitä paremman järjestelmän voimme rakentaa.

Varaa demo

Jos mietit, voisiko Firasor sopia myös teille, käy varaamassa demo alla olevasta linkistä:

www.firasor.fi/varaa-demo/

Terveisin

Myyntijohtaja Sami Hänninen

Firasor Oy

Kirjoittaja: Easoft Firasor Oy